Postituslista

Hoyposti on Harmonikansoiton Opettajat ry:n jäsenille tarkoitettu postituslista, jonka avulla saat kaikki yhdistyksen tiedotteet sähköpostilaatikkoosi. Lista toimii myös vapaana keskustelualueena, joten sen avulla voit mm. mainostaa konserttejasi, rupatella kuulumisista tai ilmaista mielipiteesi aiheesta kuin aiheesta.

Listalle liitytään joko tästä: kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi ja napsauta viereistä ”Yahoo Groups” -nappia.

 
Powered by groups.yahoo.com

…tai tästä:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen hoyposti-subscribe@yahoogroups.com

Kummassakin tapauksessa saat sähköpostiisi vahvistuspostin, jossa pyydetään varmistamaan että haluat listalle. Vastaa tähän viestiin (Reply).

Koska lista on tarkoitettu vain Hoyn jäsenille, pitää listan ylläpitäjän hyväksyä Sinut. Tämän jälkeen saatkin tervetuloviestin ja olet valmis käyttämään listaa.

Ryhmän jäsenenä voit lähettää postia koko ryhmälle osoitteeseen hoyposti@yahoogroups.com . Keskustelua ei ole rajattu, eli voit kirjoittaa mistä tahansa aiheesta, jonka uskot kiinnostavan muitakin postituslistan jäseniä.

Jos syystä tai toisesta haluat lopettaa listan tilaamisen, lähetä sähköposti osoitteeseen hoyposti-unsubscribe@yahoogroups.com . Postiserveri lähettää Sinulle vielä varmistusviestin, johon pitää vastata (Reply). Asia on sillä sipuli, eikä sähköpostiisi enää tipahtele hoy-postia.

Jos tulee pulmia tai haluat lisätietoja, lähetä sähköposti listan ylläpitäjän osoitteeseen hoyposti-owner@yahoogroups.com . Toistaiseksi listaa ylläpitää Ari Suomela.