”Minä soitan harmonikkaa…”

2020 ilmoittautuminen 28.2. mennessä.

Seuraavassa on ilmoittautumislomake Ikaalisissa 3.-5.4.2020 järjestettäviin ”Minä soitan harmonikkaa…” -kilpailuihin. Jos haluat erityisen hyvästä syystä vaikuttaa soittojärjestykseen, niin voit esittää toivomuksesi palautelaatikossa.

Kun olet täyttänyt tarvittavat kentät ja napsautat lomakkeen alla olevaa ”Lähetä” -nappia, tulee näytölle varmistus että posti on lähtenyt matkaan. Samalla lähtee varmistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ellei sitä kuulu, lähetä sähköpostia osoitteeseen ari.suomela@iki.fi ja varmista että ilmoittautuminen on tullut perille. Voit lähettää sähköpostia muutenkin, jos on jotain kysyttävää tms.

Kaikki tiedotusmateriaali julkaistaan näillä sivuilla ja lähetetään sähköpostitse. Kilpailun osallistumismaksu on 50 e/perhe, lähetän laskun infokirjeen yhteydessä kun kaikki ilmot ovat tulleet. Kuitti maksetusta laskusta otetaan mukaan MSH-tapahtumaan.

MSH-ilmo
Etunimi

Kirjoita seuraavaan taulukkoon joka teoksesta säveltäjä, sovittaja (etu- ja sukunimi jos tiedossa) ja teoksen nimi mahdollisimman täydellisenä. Kirjoita myös mahdolliset osien nimet kappale-kenttään.

Säv/sov 1
Säv/sov 2
Säv/sov 3
Säv/sov 4
Säv/sov 5
Säv/sov 6
Säv/sov 7

Ohjelman kesto minuutteina
Enimmäiskestot: A18 20 min, A 15 min, B 10 min, C 6 min, D 4 min, E 4 min.

Muuta, vapaamuotoista palautetta: