”Minä soitan harmonikkaa…”

Ilmoittautuminen 28.2.2022 mennessä.

Seuraavassa on ilmoittautumislomake Pieksämäellä 8.-10.4.2022 järjestettäviin ”Minä soitan harmonikkaa…” -kilpailuihin. Jos haluat erityisen hyvästä syystä vaikuttaa soittojärjestykseen, voit esittää toivomuksesi palautelaatikossa.

Kun olet täyttänyt tarvittavat kentät ja napsautat lomakkeen alla olevaa ”Lähetä” -nappia, tulee näytölle varmistus, että posti on lähtenyt matkaan. Samalla lähtee varmistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa vahvistusviestiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen ari.suomela@iki.fi ja varmista että ilmoittautuminen on tullut perille. Voit lähettää sähköpostia muutenkin, jos on jotain kysyttävää.

Kaikki tiedotusmateriaali julkaistaan näillä sivuilla ja lähetetään sähköpostitse. Kilpailun osallistumismaksu on 50 e/perhe. Lasku lähetetään infokirjeen yhteydessä, kun kaikki ilmottautumiset ovat tulleet. Kuitti maksetusta laskusta otetaan mukaan MSH-tapahtumaan.

  MSH-ilmo
  Etunimi

  Kirjoita seuraavaan taulukkoon joka teoksesta säveltäjä, sovittaja (etu- ja sukunimi jos tiedossa) ja teoksen nimi mahdollisimman täydellisenä. Kirjoita myös mahdolliset osien nimet kappale-kenttään.

  Säv/sov 1
  Säv/sov 2
  Säv/sov 3
  Säv/sov 4
  Säv/sov 5
  Säv/sov 6
  Säv/sov 7

  Ohjelman kesto minuutteina
  Enimmäiskestot: A18 20 min, A 15 min, B 10 min, C 6 min, D 4 min, E 4 min.

  Muuta, vapaamuotoista palautetta: